Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Εκπαιδευτικά σεμινάρια ασφάλειας τροφίμων

Το Επιμελητήριο Χανίων ανακοινώνει στα μέλη του την διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) διάρκειας 10 ωρών.

Όπως επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή στα σεμινάρια και στην εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία.
Το σεμινάριο αποσκοπεί στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την υγιεινή των τροφίμων.

Το σεμινάριο αφορά ργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, εμπορεύονται, αποθηκεύουν ή διακινούν τρόφιμα και ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, κυλικεία, παντοπωλεία, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, σουπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, τυροκομεία, ελαιοτριβεία κ.α.

Αξία συμμετοχής: 50 ευρώ κατ’ άτομο (συμπεριλαμβάνεται το τέλος υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ.) και την ταμειακή ενημερότητα του Επιμελητηρίου για τις επιχειρήσεις.

Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής των σεμιναρίων θα ανακοινωθεί μετά την οριστικοποίηση των συμμετεχόντων και την τελική έγκριση τους από τον ΕΦΕΤ.

www.haniotika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου