Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Πέντε τεχνολογίες από το μέλλον που θα αλλάξουν τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων


Δυναμικό παρόν για μια ακόμη χρονιά έδωσε ο Κωτσόβολος στην έκθεση HORECA, η οποία είχε ανοίξει τις πύλες της και υποδεχόταν τον κόσμο των επιχειρήσεων έως και τις 11 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, ο Κωτσόβολος παρουσίασε πέντε τεχνολογίες από το μέλλον που έρχονται να αλλάξουν άρδην τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων. Ειδικότερα, η κουζίνα, το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, το μηχανοστάσιο αλλά ακόμη και το εστιατόριο μετατρέπονται και συνθέτουν το… ξενοδοχείο του μέλλοντος, το οποίο έρχεται να συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη αλλά και στην ουσιαστική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

Έλεγχος του δωματίου από… το tablet


Το δωμάτιο του μέλλοντος περιλαμβάνει τα συστήματα αυτοματισμών δωματίου που θα καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών, παρέχοντάς τους πλήθος δυνατοτήτων όπως ο έλεγχος όλου του δωματίου από το smartphone ή το tablet, αλλά και τη δυνατότητα να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας μέσα από προηγμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα για προσωποποιημένες υπηρεσίες με βάση το προφίλ του πελάτη.

Αυτοκαθαριζόμενες τουαλέτες με δυνατότητα πλύσης-υγιεινής


Το μπάνιο του μέλλοντος, παρέχει στους πελάτες υψηλή εργονομία και λειτουργικότητα σε πλήρη συνδυασμό με τα υψηλά στάνταρ υγιεινής και ασφάλειας. Προηγμένοι αισθητήρες πίεσης / θερμοκρασίας νερού για μεγαλύτερη πρακτικότητα και οικονομία και αυτοκαθαριζόμενες τουαλέτες με δυνατότητα πλύσης-υγιεινής είναι, μεταξύ άλλων, εφαρμογές που έρχονται να κάνουν τη διαμονή ακόμη πιο απολαυστική.

Η ιδανική κουζίνα


Ο Κωτσόβολος παρουσίασε την κουζίνα του μέλλοντος , ιδανική για Villas, όπου οι υπερσύγχρονες συνδεδεμένες συσκευές απλοποιούν τη διαδικασία προετοιμασίας των ημερήσιων γευμάτων ή ροφημάτων χαρίζοντας στους επισκέπτες μια ακόμα πιο άνετη και μοντέρνα διαμονή.

Ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού


Μια επιπλέον τεχνολογική καινοτομία έρχεται να προστεθεί. Το μηχανοστάσιο του μέλλοντος, με ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού που παρέχουν εύκολη και αξιόπιστη επιτήρηση πιθανών ειδοποιήσεων από δυσλειτουργίες αλλά και πρόληψη βλαβών του μηχανοστασίου σε πραγματικό χρόνο.

Έτσι, εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του ξενοδοχείου, σημαντική εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας, καθώς και χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα της επιχείρησής σας.

Σύστημα αυτόματων παραγγελιών


Στην παραγγελιοληψία του μέλλοντος, ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει μια ψηφιακή οθόνη στο lobby του εστιατορίου και να παραγγείλει μόνος του, να πληρώσει με την πιστωτική του κάρτα και να παραλάβει την παραγγελία του, εύκολα και γρήγορα.

www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου