Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Νέα μεγάλη επένδυση της «Photos Photiades Breweries»

Στην απόκτηση του νέου εντυπωσιακού εξοπλισμού της εταιρείας «Photos Photiades Breweries» που αφορά στο Τμήμα Επεξεργασίας μπίρας προχώρησε ο Όμιλος της μεγαλύτερης ζυθοβιομηχανίας της χώρας. Το έργο περιλαμβάνει την εγκατάσταση 11 νέων δεξαμενών μήκους πέραν των 10 μέτρων και με βάρος 57 τόνους.
Η διαδικασία μεταφοράς και τοποθέτησης των νέων δεξαμενών διήρκησε πέραν των δύο εβδομάδων και σε όλα τα στάδια της διαδικασίας – από τη μεταφορά μέχρι την ανύψωση και την εγκατάσταση – βασικό ζητούμενο ήταν ο συντονισμός πλήθους εμπειρογνωμόνων και τεχνικών από οκτώ διαφορετικές εταιρείες σε Κύπρο και εξωτερικό.

Στόχος του έργου είναι η διεύρυνση της απόδοσης και της αποτελεσματικότητας του ζυθοποιείου της εταιρείας, καθώς επίσης και ο περαιτέρω εκσυγχρονισμός του με τεχνολογία αιχμής.

Η νέα επένδυση του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου αναπτυξιακού μοντέλου και προγράμματος με ορίζοντα το 2019 και οδηγό την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα.

Υπενθυμίζεται ότι στο ζυθοποιείο «Photos Photiades Breweries» παράγονται και εμφιαλώνονται οι μπίρες Carlsberg και ΛΕΩΝ.

www.philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου