Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018

ZARO'S: Αυξημένες πωλήσεις και εξαγωγές το 2017

Αυξημένες πωλήσεις και εξαγωγές παρουσίασε η εταιρεία ΖΑΡΟΣ ΑΕ το 2017.

Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών στη χρήση 2017 ανήλθε σε 11.800.000 ευρώ έναντι 11.063.000 ευρώ το 2016, παρουσιάζοντας αύξηση 6,3%.


Η εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνει την εξαγωγική της δραστηριότητα, καταγράφοντας σημαντική αύξηση πωλήσεων εντός και εκτός Ευρώπης, από τον Καναδά, τη Γαλλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία μέχρι την Αυστραλία, το Ισραήλ και τη Νότια Αφρική.

Οι εξαγωγές του νερού ZARO'S παρουσίασαν αύξηση 24% σε καθαρή αξία με την αυξητική τάση αυτή να αναμένεται να συνεχιστεί και το 2018, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τα θετικά αποτελέσματα του 2017 είναι συνέπεια του επιτυχημένου επιχειρηματικού πλάνου, που υλοποιεί η εταιρεία, για δυναμική ανάπτυξη στην εσωτερική αγορά και επέκταση δραστηριοτήτων στο εξωτερικό, με παράλληλη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση. Σημειώνεται ότι για την ποιότητά του νερού το νερό ZARO'S , που προέρχεται από πηγές που βρίσκονται στους πρόποδες του Ψηλορείτη της Κρήτης, κέρδισε την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία «Καλύτερο Εμφιαλωμένο Νερό του Κόσμου», στο πλαίσιο του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting.

www.dealnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου