Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

Τέσσερα βραβεία Franchise για την Vivartia

O Όμιλος Εστίασης της Vivartia, θυγατρικής της MIG απέσπασε 4 σημαντικά βραβεία στο πλαίσιο των «Βραβείων Franchise 2018» που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, υπό την αιγίδα των ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών).


Τα ιστορικά σήματα του Ομίλου, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, διακρίθηκαν σε σημαντικές κατηγορίες, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την ισχυρή παρουσία τους στην ιδιαίτερα απαιτητική αγορά της εστίασης.

Αναλυτικά οι διακρίσεις του Ομίλου:

• Το Goody's Burger House, από το 1975, απέσπασε βραβείο στην κατηγορία «Best International Expansion», για την επιτυχημένη δραστηριοποίησή του στο εξωτερικό.

• Το Flocafe Espresso Room βραβεύτηκε στην κατηγορία «Best Concept Re-design» για τον πλήρη ανασχεδιασμό του σε επίπεδο καταστημάτων, προϊοντικής γκάμας και εξυπηρέτησης.

• Το La Pasteria διακρίθηκε στην κατηγορία «Most Innovative Product» για την καινοτομία, τόσο στις συνταγές, όσο και στον τρόπο παρασκευής και σερβιρίσματος των πιάτων του.

• Το everest, βραβεύτηκε στην κατηγορία «Best Core Web Strategy» για τη δημιουργία και υλοποίηση της νέας καινοτόμας υπηρεσίας e-ordering (www.everest.gr), που παρέχει στον πελάτη τη δυνατότητα παραγγελίας από οποιαδήποτε συσκευή είτε για delivery είτε για takeaway.

Ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia, είναι ο μεγαλύτερος όμιλος εστίασης στην Ελλάδα λειτουργώντας και αναπτύσσοντας τα πλέον δυναμικά σήματα στον κλάδο της εστίασης και της ψυχαγωγίας. Ανάμεσα στα brands που διαθέτει συγκαταλέγονται 7 από τα πιο πετυχημένα στο χώρο της Εστίασης.

Ο Όμιλος λειτουργεί 3 υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, ενώ εξυπηρετεί καθημερινά περισσότερους από 300.000 πελάτες σε περισσότερα από 500 σημεία πώλησης.


www.dealnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου