Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

easyJet: Προσθέτει τρία νέα δρομολόγια από την Ελλάδα

Η easyJet συνεχίζει την ανάπτυξή της στην Ελλάδα, προσθέτοντας τρία νέα δρομολόγια φέτος το καλοκαίρι. Εκτός από την καθημερινή πτήση που πραγματοποιεί η easyJet στο London Gatwick, ξεκινάει δύο νέα δρομολόγια από τα Χανιά στη Λυών και τη Νίκαια, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας. Η εταιρεία επίσης προσθέτει ένα νέο δρομολόγιο από την Κέρκυρα στη Βενετία - τον 13ο προορισμό της από το νησί του Ιονίου.

Εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα προς πώληση στο easyJet.com, στην εφαρμογή στο κινητό ή στο GDS με ναύλα που ξεκινούν από EUR 13.68*.

* Χανιά προς Λυών, 2 πτήσεις την εβδομάδα (Δευ & Παρ) που ξεκινούν από 25 Ιουνίου 2018
* Χανιά προς Νίκαια, 1 πτήση την εβδομάδα (Τρι) που ξεκινούν από 26 Ιουνίου 2018
* Κέρκυρα προς Βενετία, 1 πτήση την εβδομάδα (Κυρ) που ξεκινούν από 01 Ιουλίου 2018

Με αυτά τα τρία νέα δρομολόγια προς και από την Ελλάδα, η easyJet θα λειτουργήσει πάνω από 5.700 πτήσεις τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, με περισσότερο από ένα εκατομμύριο θέσεις προς πώληση. Μία αύξηση κατά 4% από την ίδια περίοδο το 2017.

Από την πρώτη πτήση προς το Ηράκλειο το 2008, η easyJet αύξησε τις πτήσεις της με ταχείς ρυθμούς στην Κρήτη και σήμερα συνδέει το νησί με πέντε ευρωπαϊκές χώρες και πάνω από 12 διαφορετικούς προορισμούς, όπως το Βερολίνο στο αεροδρόμιο Schönefeld, τη Γενεύη και το Μιλάνο στο αεροδρόμιο Malpensa.

Ο Thomas Haagensen, Country Director δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε ακόμα περισσότερα δρομολόγια στο Ελληνικό δίκτυο μας για αυτό το καλοκαίρι. Η easyJet τώρα διαθέτει 85 δρομολόγια από την Ελλάδα και αναμένεται να ταξιδέψει πάνω από 2,5 εκατομμύρια επιβάτες φέτος. Η easyJet δεσμεύεται να κάνει τα ταξίδια πιο εύκολα & προσιτά για τους Έλληνες πελάτες μας, συνδέοντας τους με τις κύριες πρωτεύουσες της Ευρώπης είτε πραγματοποιούν ταξίδι αναψυχής είτε επαγγελματικό, ή απλά επισκέπτονται ένα αγαπημένο τους πρόσωπο»

www.dealnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου