Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Τρία ανακαινισμένα λεωφορεία στην ΟΣΥ από την British American Tobacco

Στην παράδοση τριών ανακαινισμένων λεωφορείων παρέδωσε η British American Tobacco Hellas στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και στις Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ) στο πλαίσιο της καμπάνιας «Κίνηση που κάνει τη διαφορά» που ξεκίνησε η εταιρεία, σε συνεργασία με την ΟΣΥ, για την αναβάθμιση του έργου των μεταφορών και της ποιότητας ζωής στην πόλη.

Τα ανακαινισμένα λεωφορεία, που καλύπτουν κεντρικές και πολυσύχναστες διαδρομές, καλούν τους πολίτες να πραγματοποιήσουν την Κίνηση που κάνει την διαφορά υιοθετώντας «χρυσούς κανόνες» για την ποιότητα ζωής στην πόλη, όπως είναι ο σεβασμός στις ειδικές ομάδες και στους εργαζόμενους στις μεταφορές, το νόμιμο παρκάρισμα και η αποφυγή ενεργειών που δημιουργούν προβλήματα στην πόλη, όπως η ηχορύπανση.

«Εκ μέρους του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών εκφράζω τις ευχαριστίες μας για την πρωτοβουλία της εταιρείας British American Tobacco Hellas να υλοποιήσει δράση προς όφελος του επιβατικού κοινού της Αθήνας και κατ’ επέκταση της ελληνικής κοινωνίας. Υποστηρίξαμε και εμείς και η διοίκηση της ΟΣΥ την πρόταση για το έργο που υλοποιήθηκε. Κεντρικός άξονας της δράσης που υλοποιήθηκε τους προηγούμενους μήνες, ήταν η αποκατάσταση και επιδιόρθωση καθισμάτων σε λεωφορεία της ΟΣΥ. Έργο ορατό προς το επιβατικό κοινό της Αθήνας. Ευελπιστούμε στη συνέχιση παρόμοιων δράσεων. Είναι σημαντικό να επιβραβεύουμε και να αναδεικνύουμε πρωτοβουλίες προς όφελος του επιβατικού κοινού στις πόλεις προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής», δήλωσε ο γ.γ. Υποδομών και Μεταφορών, κ. Θάνος Βούρδας σχετικά με την ενέργεια.

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΥ κ. Γιώργος Γλυκός σχολίασε ότι «η κίνηση αυτή συμβάλλει στις προσπάθειες του Οργανισμού για αναβάθμιση του συνολικού έργου των μεταφορών και αποτελεί μια εξαιρετική σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πολίτες».

ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΥ, Γιώργος Γλυκός (Δ) και ο κ. Juan José Marco, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της British American Tobacco Hellas (Α)

Από την πλευρά του, ο κ. Juan José Marco, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της British American Tobacco Hellas, Με ευθύνη την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα και το Ισραήλ, ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της British American Tobacco Hellas, Juan José Marco, δήλωσε: «Θεωρούμε υποχρέωσή μας να συμβάλουμε με όποιο τρόπο μπορούμε στην κάλυψη των εξελισσόμενων αναγκών της κοινωνίας. Ευελπιστούμε ότι η εκστρατεία αυτή θα δώσει στην ελληνική κοινωνία μια νότα αισιοδοξίας, στο πλαίσιο της δέσμευσής μας να συνεχίσουμε να δίνουμε αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία».

Στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης του κοινού μέσα από τα αστικά λεωφορεία, εργαζόμενοι της British American Tobacco Hellas αφιέρωσαν την περασμένη εβδομάδα μια εργάσιμη ημέρα συμβάλλοντας σε παρέμβαση καθαρισμού και βαψίματος πολυσύχναστης περιοχής του Κεραμεικού. Εξάλλου, στις μεγάλες πόλεις, όπου οι ρυθμοί είναι γρήγοροι και έντονοι, είναι σύνηθες οι πολίτες να παραλείπουν συχνά κάποιους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς και μια απλή κίνηση μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά και να καταστήσει τη ζωή και τις καθημερινές δραστηριότητες όλων ευκολότερες.

www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου