Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Νέα διεθνής συνεργασία για το Private Banking της Eurobank με την M&G

Η M&G Investments, θυγατρική του μεγάλου ασφαλιστικού ομίλου Prudential, είναι η νέα διεθνής συνεργασία του Private Banking της Eurobank, στο πλαίσιο της Ανοικτής Αρχιτεκτονικής (Open Architecture) που έχει αναπτύξει.

Η M&G έρχεται να προστεθεί στις 15 διεθνείς εταιρείες με τις οποίες ήδη συνεργάζεται το Private Banking της Eurobank. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς επενδυτικούς οίκους, με εμπειρία πάνω από 80 έτη στη διαχείριση κεφαλαίων τόσο θεσμικών όσο και ιδιωτών πελατών. Αποτελεί τον ιδρυτή της αγοράς των αμοιβαίων κεφαλαίων στη Μεγάλη Βρετανία και η ισχυρή εταιρική της εικόνα στηρίζεται στο προφίλ του έμπιστου συνεργάτη που έχει αναπτύξει, μέσω των πελατοκεντρικών επενδυτικών στρατηγικών που υιοθετεί. Διαχειρίζεται κεφάλαια ύψους €307.3 δις. (στοιχεία ως 30/6/16), σε μετοχικές και ομολογιακές αξίες, ακίνητη περιουσία, ρευστά διαθέσιμα και στρατηγικές multi-asset, έχοντας στο δυναμικό της περισσότερα από 1900 έμπειρα στελέχη παγκοσμίως, από τα οποία 496 είναι στελέχη που ασχολούνται με επενδύσεις.

Στην ελληνική αγορά, η M&G παρέχει σήμερα τα προϊόντα της μόνο μέσω της Eurobank.

Μέσα από την πλατφόρμα της Ανοικτής Αρχιτεκτονικής και την υποστήριξη της Διεύθυνσης Fund Selection της Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ, οι πελάτες του Private Banking της Eurobank έχουν πρόσβαση σε πάνω από 3.100 επενδυτικά προϊόντα των συνεργαζόμενων επενδυτικών οίκων. Έτσι, αποκτούν πρόσβαση σε μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων, που αυξάνει τις επενδυτικές τους επιλογές και τους επιτρέπει να αξιοποιούν τις επενδυτικές δυνατότητες που παρουσιάζονται στο διεθνές χρηματοοικονομικό περιβάλλον.Η επιλογή του Ομίλου Eurobank να συνεργάζεται με διακεκριμένους, διεθνείς επενδυτικούς οίκους, δίνει τη δυνατότητα στο Private Banking της Eurobank σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον, να βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες που παρέχει και να καλύπτει ακόμα πιο αποτελεσματικά τις χρηματοοικονομικές ανάγκες των πελατών του.

www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου