Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Intersys 35 χρόνια αποκλειστικότητα Canon στην Ελλάδα

Η Intersys γιορτάζει τα 35 χρόνια αποκλειστικής διάθεσης των Προϊόντων Εκτύπωσης Γραφείου καθώς και Επαγγελματικής Εκτύπωσης Canon.

Σήμερα, η Intersys κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα και στις δύο αυτές αγορές (#1 σε μερίδιο αγοράς MFP 2016), διαθέτοντας τόσο τα προϊόντα όσο και τις υπηρεσίες που αναδεικνύουν την καινοτόμα τεχνολογία Canon ικανοποιώντας τις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της. Η ευρύτατη γκάμα των αποκλειστικής της διανομής πολυλειτουργικών μηχανημάτων καλύπτει κάθε μέγεθος επιχείρησης, από τις μεγαλύτερες ως τις μικρότερες, και κάθε ανάγκη εκτύπωσης, μικρή ή μεγάλη, σύνθετη ή απλή.

Το κανάλι διάθεσης της Intersys απλώνεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσω του εκτενούς δικτύου συνεργατών μαςτης. «Μας γεμίζει υπερηφάνεια αλλά και αίσθημα ευθύνης η επιτυχημένη πορεία μας τόσων ετών μαζί με την Canon. Με δύναμη και πίστη προχωράμε, ευχαριστώντας από καρδιάς τις δεκάδες εργαζομένων μας, αλλά και τις χιλιάδες των πελατών μας που ανανεώνουν συνεχώς την εμπιστοσύνη τους σε μας. Θα συνεχίσουμε με πνεύμα και άσκηση πρωταθλητή!» δήλωσε η Αντιπρόεδρος της εταιρείας, Κα Ελένη Παπανδρέου.

www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου